Inzicht


 Niet alles is wat het lijkt,

Blijf trouw aan je eigen kennis,
houd je dromen voor jezelf

Bekijk deze situatie heel goed voordat je verder actie onderneemt of een beslissing neemt. En ander voorstel lijkt op het eerste gezicht misschien wel aantrekkelijk, maar er zit een addertje onder het gras. Er is een verborgen reden waarom het op dit moment misschien niet de goede keuze is.
Misschien houdt er iemand informatie achter of probeert iemand je aandacht af te leiden van een vervelende waarheid. Wat anderen ook zeggen, gebruik je eigen inzicht en vertrouw op je eigen kennis. Als iets voor jou niet helemaal goed aanvoelt - hoewel er geen duidelijke reden is om te twijfelen - dan mag je dat gevoel niet negeren. Neem geen beslissing wat je niet 100 procent achter staat en maak je geen zorgen dat je misschien iets mist. Het is niet de goede kans, er is iets veel beters op komst.

Deze eenhoorn en zijn maagd wijzen erop dat je je dromen voor jezelf mag houden, hou ze voorlopig geheim. Hoewel een nieuw idee opwindend lijkt, is het in deze vroege fase beter om het nog even voor jezelf te houden. De kiempjes van onze dromen zijn kwetsbaar en commentaar van Ć©Ć©n iemand is soms al voldoende om hun magie te laten verdwijnen.

Anderen zijn het misschien niet met je eens dat alles mogelijk is, dus houdt je plannen en ideeƫn voorlopig nog even onder je vleugels een deel ze pas met de buitenwereld als ze sterker geworden zijn.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final