Mandala Dagkaart


 De 3e dimensie, waar jij als mens nu nog verkeerd is de dimensie waarvan de energietrilling zich verankerd heeft in oude energie. Met heel veel weerhaakjes klampt oude energie zich aan het menselijke energieveld vast.

Dit maakt dat er nog een groter contrast ontstaat tussen mensen, die oude negatieve energie nog steeds in hun systeem koesteren en de mensen die op weg naar bewustwording daarvan zijn.
Die laatste groep wil niets liever dan zich ontdoen van alle oude zware energieën, om zodoende uit de verdichting te komen.
De 3e dimensie is een energieveld van contrasten, waarbij verdichting versus verlichting elkaar tegenpolen zijn. Zwaarte en donkerte, ego en angst, hebben en willen, onmacht en macht.
Allemaal thema´s die jouw niet vreemd in de oren klinken. Niet voor niets zijn er op Moeder Aarde vandaag de dag massaal situaties gaande, waarin deze thema´s bij uitstek getriggerd worden.
Om jou te helpen bewust te worden en in te laten zien, dat je te allen tijde kunt kiezen voor liefde en vrijheid van je ziel. De grote uitdaging is om de angst, de donkerte en het egospel van de 3edimensie te doorzien.
En dat valt voor velen zeker niet mee! Hoe vaak heb jij wel niet gehoord dat jij `vreemd` was of te gevoelig of te zweverig?
Je mag sterk in je schoenen staan om niet te gaan twijfelen aan jezelf en datgene wat je ervaart. Je mag je licht laten schijnen zodat voor veel mensen hierdoor hun schaduwkanten zichtbaar worden.
Datgene wat niet gezien, gevoeld, ervaren wil worden, komt nu juist naar de oppervlakte toe om geheeld te worden en erkent te worden.
Het niet onder ogen willen zien van jouw schaduwkanten, maakt het dat je in de weerstand schiet en jezelf gaat voeden met de lagere frequenties van emoties.
(H)erken je woede, kwaadheid, machteloosheid, frustratie haat en wrok. Omarm ook deze kanten van jouw en je zult merken dat je steeds meer lucht gaat krijgen en steeds lichter wordt in jouw unieke proces.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final