Dag Boodschap


 Dit is een channelde tweelingziel/soulmate connectie boodschap. Let op, in dit proces zijn er op dit moment meerdere tijdlijnen in het collectief. Dit is een algemene boodschap. Als deze boodschap niet met jouw resoneert, dan is deze boodschap ook niet voor jouw bedoelt.

ALGEMENE BOODSCHAP:

Je mag je relatie en je gevoelsleven beschermen, omdat een of meer mensen niet altijd het beste met je privƩleven voor hebben. Ze vertellen je dat er minstens ƩƩn persoon in je omgeving is die een slechte invloed heeft op je persoonlijke ontwikkeling en naar wie je niet moet luisteren.
Je tweelingziel is iemand die je omgeving misschien niet leuk vindt, maar het kan ook zijn dat je omgeving het niet leuk vindt als jij gelukkig bent; dus je moet op je hoede zijn. Je omgeving kan je zonder reden aan het twijfelen brengen en je dingen vertellen die niet waar zijn of die verdraaid zijn versie van de werkelijkheid.
Die lasteraars lijken in eerste instantie sympathiek en meegaand, maar dat is absoluut niet het geval. Vertrouw op je emoties en je gevoelens. Vertrouw op wat je voelt. Alleen jij hebt de sleutel tot je toekomst in handen en je hebt een innerlijke kracht die de gewenste relatie binnen handbereik brengt.

Luister dus niet naar anderen.

Luister gewoon naar je hart en je intuĆÆtie, want die zullen je helpen het juiste pad te bewandelen.
De volgende volle maan wordt essentieel voor je gevoelsleven. Tijdens de volgende volle maan zal er iets belangrijks gebeuren in je gevoelsleven.
Dat kan een teken zijn of een nieuwe ontmoeting, of je voelt een nieuwe emotionele energie van de volgende volle maan. Blijf positief en zorg dat je een duidelijk beeld hebt van wat je wilt bereiken.
Dat zal je helpen klaar te zijn voor de veranderingen die de volgende volle maan met zich meebrengt. Want het lijdt geen twijfel dat je gevoelsleven zal veranderen en vernieuwen.

Alles staat al klaar.

Alleen de klik is er nog niet.

Mijn advies in deze huidige situatie:
Wees gerust, het wachten is snel voorbij en de veranderingen komen eraan, helemaal in lijn met jouw wensen en verwachtingen.
Karmische relaties zijn over het algemeen romantisch van aard en deze partners dienen zich aan om je te helpen je verleden los te laten.
Gewoonlijk komen deze zielenleraren opdagen om je te helpen giftige relatiepatronen los te laten die verband houden met onbeantwoorde liefde.
Deze boodschap houdt in dat je pas een nieuwe relatie moet aangaan als je wonden volledig genezen zijn.
Anders zou je een nieuwe karmische partner kunnen aantrekken, die deze cyclus zou voortzetten totdat je wakker wordt en ervoor kiest om voorbij deze beperkende patronen te gaan.
Laat het gevoel los dat je niet goed genoeg bent voor blijvende liefde, zodat je kunt ontdekken wat je waard bent. Dan leer je liefdevolle grenzen te stellen die eeuwige liefde in je leven zullen brengen.
Karmic Lovers helpen je emotionele banden los te laten die verband houden met obsessief en verslavend persoonlijkheidsgedrag dat verband houdt met jaloezie en wederzijdse afhankelijkheid.
Zie de gave in deze lessen en laat eenzijdige relaties los. Neem de beslissing om oude liefdesverhalen achter je te laten waardoor je de adrenalinestoot van achtbaanliefde achterna ging.
Dit zal je bevrijden om verder te gaan met gezonde relaties.
Verantwoordelijkheid nemen voor je acties geeft je het momentum om je eigen realiteit te creƫren.
Als je in het reine komt met wat niet meer werkt in je leven en beseft dat je huidige status een opeenstapeling is van eerdere keuzes, zul je herkennen hoe innerlijke gevoelens je leven beĆÆnvloeden.
De eerste stap naar het erkennen van je waarheid is erkennen dat je de kracht in je hebt om positieve levensbeslissingen te nemen die aansluiten bij de verlangens van je hart.
Deze boodschap houdt in dat jij de "sleutelhouder" bent van je lot en dat niemand anders dan jij je verborgen potentieel kunt ontsluiten. Als je niet tevreden bent met jezelf, je leven, je relaties of zelfs je carriĆØre, alleen jij kunt de nodige acties ondernemen die je situatie zullen veranderen, waardoor je de alchemist van je realiteit wordt.
Je bent geroepen om boven beperkingen uit te stijgen die ertoe hebben geleid dat je je hebt gericht op wat buiten jezelf is, wat een scheiding creƫert tussen jou en alles dat is.
Het maken van deze bewuste verbinding met je innerlijke zielsvlam zal je ziel in vuur en vlam zetten en licht op je pad brengen, wat resulteert in een betere toekomst.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final