Engelen Getallen Boodschappen


 196

Maak gebruik van je lichaamsbewustzijn om lichaamsvreemde stoffen af te voeren op een meest gezegende, makkelijke manier. Je lichaam weet bijzonder genoeg wat het 'moet' doen als jij dit commando geeft. Klinkt dit als abracadabra, dan mag je deze boodschap overslaan. Lichaam ik geef je de opdracht om alle lichaamsvreemde stoffen opgenomen, ingenomen, toegebracht of aangebracht op een bewuste en onbewuste manier die schadelijk, verstorend of geen bijdrage te zijn om via de natuurlijke wegen te verlaten. Als je je bewustzijn en paranormale gaves geopend zijn dan kan het zijn dat je gewaar bent van milieugiffen, gifstoffen, effecten van chemtrails, medicatie en fluoride, waardoor je lichaam in balans blijft zodat je spiritueel kunt evolueren. Heb geen oordeel over wat wat je waarneemt en vertrouw op de zuiver en puurheid van je lichaamsbewustzijn omdat deze uit 99,9999%van hetzelfde materiaal als het Universum bestaat.

211
Waardoor heb jij je hart afgesloten voor het toelaten, toestaan en in gang zetten van nieuwe levenservaringen? Wanneer je oude pijn onberoerd laat in je onderbewustzijn, dan blijft deze wond pijnlijke situaties aantrekken en onbedoeld bevestigen dat jij een liefdevol, respectvol en vreugdevol leven niet waard bent. Er is veel moed en daadkracht nodig om je hart te openen voor nieuwe ervaringen, door bewust uit de oude pijn te gaan en op een nieuwe plek te gaan staan. Je hoeft jezelf niet meer te identificeren met die oude pijn, deze situatie was de uitnodiging om een aspect van jezelf te onderzoeken die zich minderwaardig vond. Met je intuïtie als waarheidsmeter hoef je nieuwe ervaringen niet de weg te gaan. Je intuïtie zal je altijd waarschuwen of mensen te vertrouwen zijn, als je deze signalen herkent, kun je je openstellen voor nieuwe mogelijkheden. Op welk gebied heb jij je hart afgesloten? Dit kan voor liefdevolle intieme relaties zijn, maar net zo goed voor je relatie met geld. Leg je hand op je hart en vraag daar aan je zielsbewustzijn waar jij opnieuw je hart voor mag openen en nieuwe mogelijkheden in je leven uitnodigt.

601
Kinderen zijn spiegels van hun ouders en geven je waardevolle aanwijzingen voor je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling. Wanneer je de reflecties oppakt en je je eigen innerlijk werk er op doet en de verandering in het veld zet, dan veranderen je kinderen met je mee. Zelfs huisdieren, partners, ouders en familieleden responderen op jouw transformerende veld. Vraag je dan ook niet af vanuit slachtofferschap, waarom moet ik dit innerlijk werk doen? Zie je de waarde van een open bewustzijn in het meesterschap van zelfreflectie. Leer jezelf aan om vragen te stellen en niet elke reflectie bij jezelf als bron te zoeken. Sommige reflecties zijn simpelweg een uitnodiging voor jouw als ouder om in je emotionele power te gaan staan en de liefdevolle leiding te zijn. Heb je geen kinderen? Schenk aandacht aan de kinderen die op je pad voorbij komen, ook zij hebben een boodschap voor jou. Heb je moeite met de opvoeding van je kinderen, herinner je je dat ze vaak een product zijn van wat er is ingestopt? Misschien mag er meer begrip, liefde, compassie en oprechte interesse aan je kind gegeven worden, zodat de hartsverbinding tussen jullie wordt hersteld. Uiteindelijk wil elk mens dezelfde intimiteit en hartsverbinding ervaren.

642
Het is tijd om bewust te worden van je eigen brilliance (genialiteit). Veel mensen hebben zich aangeleerd om voor de buitenwereld te leven, door te voldoen aan de regels van de maatschappij. Denk maar aan hoe het schoolsysteem gecreëerd is om iedereen hetzelfde te leren en er geen ruimte is voor individualiteit. Ieder mens heeft unieke gaven en talenten die precies maatwerk zijn en een grote bijdrage in deze wereld betekenen. Welke gaven doe je onbewust tekort of hoe hou je je natuurlijke talenten in doordat je doet wat je moet doen om te kunnen leven? Er is meer in de dit leven dan andermans regels volgen, welke ruimte kun jij innemen om je talenten te ontdekken en delen op een manier die je vreugdevol maakt? Juist als jij met die talenten naar voren treedt zal je schitteren en je Ziel zichtbaar zijn voor anderen. Het is één van de mooiste reflecties als je mensen kunt bewonderen en zien doen waar ze het beste in zijn. Of dit nu een kapper, voetballer, tuinier of kok is? Elk talent is een waardevolle bijdrage voor de wereld om je heen. Stop met jezelf afwijzen en verstoppen wat jouw grandioos stralend maakt.

797
Emoties bezitten de kracht om je waarneming te kleuren en je perspectief over de situatie te beïnvloeden. De interpretatie van gebeurtenissen is sowieso een uniek proces en zal voor iedereen verschillend zijn. Ook als je empatisch en sensitief heel sterk bent, is dit geen garantie dat je de signalen van anderen juist geïnterpreteerd hebt. Weet dat emoties je waarneming vertroebelen en leer emotionele triggers onderscheiden van channelen van de informatie. Je kunt jezelf aanleren om je emoties te observeren zonder hierin meegesleept te worden in een neerwaarts spiraal. Een waarneming is altijd loepzuiver en zal vanaf frequentie 200 hz waargenomen kunnen worden. Angst, verdriet, schuld, schaamte, spijt, twijfel, frustratie, bitterheid etc is een signaal dat je in een emotionele wave verkeerd en getriggerd bent geraakt. Ontwikkel je emotionele intellligentie om de power over jezelf en je emoties te houden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final