Collectief in de liefde


Vuurtekens.
Vuurteken. Jij kan voor je gevoel bezig zijn met nostalgische herinneringen in de liefde, denken aan goede oude tijd, de mooie herinneringen en kinderdromen die je hebt gehad over de liefde. Denken aan een soulmate geven in de liefde zonder iets voor terug te krijgen, die ene speciale persoon waar je wellicht iets wilt opbouwen in een vertrouwde omgeving, iets wat innerlijke stabiliteit en overvloed geeft. Het kan zijn dat je oude negatieve herinneringen los wilt laten en alleen richten op onvoorwaardelijke liefde en iets moois en stabiel voor in de toekomst.
De ander. Mogelijk een maagd. Iemand die heel stabiel is, innerlijke en uiterlijke overvloed heeft inzicht zelf. Alle gave en talenten voor een goede relatie onder de knie heeft en erg praktisch is in gesteld.op reactie gebied. Voor jou vuurteken misschien wel een lot uit de loterij. Deze persoon kan alle doelen bereiken.op gebied van.liefde, maar misschien ook wat terug getrokken en inzicht zelf gekeerd.
Mogelijke uitkomst. Dat oude dingen uit het verleden los gelaten kunnen worden. Moeilijke en onrustige tijden achter gelaten kunnen worden. Op weg naar een meer rustige plek naar rustiger water met elkaar, mogelijk dat beide ver uit elkaar wonen een verplaatsing van woonplaats gaat komen of een moedige stap gezet wordt, om een diepere verbinding met elkaar aan te gaan, schoon schip met jezelf en de ander maken om zo een diepere en meer betekenisvolle relatie met elkaar aan te gaan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final