Medeleven


 Medeleven


‘Wees mild voor jezelf
Vergiffenis maakt je vrij
Zie het licht in jezelf en anderen’

Je bent een oude ziel die al veel levens geleefd heeft en veel ervaringen opgedaan heeft. Bij elke incarnatie leer je meer en in elk leven doe je weer je best. Het is gemakkelijk om rond te kijken, jezelf met anderen te vergelijken en het gevoel te krijgen dat je niet goed genoeg bent of niet ver genoeg gekomen bent.

Je leven is geen wedstrijd. Het is een persoonlijke reis van je ziel die jij in je eigen tempo en op je eigen manier maakt. Wees dus alsjeblieft mild voor jezelf. Zie jezelf door de ogen van het Goddelijke, als een perfect en waardevol wezen, en weet dat je onvoorwaardelijke liefde krijgt, wat je ook gezegd of gedaan hebt. Bevrijd jezelf uit de gevangenis van de schuld, de schaamte en het gevoel van minderwaardigheid waarin je jezelf opgesloten hebt, door jezelf te vergeven.

Wees je bewust van de kritische stem in je hoofd en vervang die oordelen door liefdevolle gedachten. Hierdoor zul je in staat zijn tot hogere energieën, lichtere emoties en een groter vermogen om te ontvangen. Darzelfde geldt ook voor de andere mensen in je leven.

Wees bereid om alle wrok los te laten en besef dat je alleen jezelf vergiftigt als je een schuldige blijft zoeken. Zoek het licht in iedereen en weet dat de anderen ook hun best doen. Laat golven van goddelijk medeleven uit je hart komen en overspoel daarmee de wereld om je heen. Er gebeuren wonderen als je je leven op deze liefde baseert en als je het goede ziet in iedereen en alles.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final