Encaustic Art Dagkaart


 Til niet te zwaar aan wat in het verleden niet goed is verlopen. Toon je van je zachte kant naar Jezelf. Je ervaart misschien wat spanningen momenteel. Je weet inmiddels hoe je Jezelf kunt laveren. Al val je nog regelmatig terug in het diepe gat van oud en destructief gedrag. Dat gevoel ebt vanzelf weer weg. Vat niet alles persoonlijk op. Alle bijkomende emoties komen soms als donderslag bij heldere hemel op je af. Je weet misschien niet altijd direct raad met deze gevoelens. Neem de tijd om te ontdekken wat voor jou werkt.


Geef je over aan dat diepe verlangen van vergevingsgezindheid. Je ervaart nu wat er soms misgaat in de communicatie. Werk aan je aandeel. Verhard niet, maar reageer vanuit je zachte Hart. Het getuigt van je Kracht, dat je je perceptie van onaanvaardbaar gedrag hebt losgelaten. Ieder heeft zo zijn eigen waarheid. In de Liefde voor Jezelf gaat het om vertrouwen en vergeving. Je verlangen naar zekerheid en stabiliteit hoort bij jou. Accepteer dat gegeven. Gaandeweg de tijd creëer je steeds meer een veilige haven voor Jezelf. Het voelt alsof de overweldigende Innerlijke chaos eindelijk tot rust komt.

Je schaduwkant wil je laten geloven, dat de zon niet voor jou schijnt. Extreem wisselende emoties putten je uit. Probeer Jezelf te relativeren. Laat je Licht niet vertroebelen door negatieve gedachten. Je kunt voor je gevoel soms niet voor- of achteruit. Leg de lat niet te hoog. De oplossing ligt in je Kracht van Verbinding. Zet die gave constructief in. Je hoeft het niet alleen te doen. Lief Kind, je vindt op een positieve manier antwoorden op je vragen. Het beeld wat je van Jezelf hebt, is vertroebeld door oude overtuigingen. Zie het prachtige Licht in Jezelf. Je bent onvoorstelbaar mooi.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final