Vlinder Boodschap


Het kan zijn dat je betrokken bent in een juridisch zaak, waar je al een tijdje mee bezig bent. Wat ik je mag doorgeven is dat er positieve afspraken worden gemaakt.
Je staat er niet alleen voor. Vraag om hulp aan de mensen die je nodig hebt op dit moment. Deze mensen zullen jouw behulpzaam zijn, stel jezelf hiervoor open en probeer het niet in je eentje op te lossen, maar in verbinding.
Natuurlijk moet je nog steeds jouw onderzoek doen en een duidelijk begrip krijgen van jouw aandeel in deze zaak. Onderzoek wat er van je wordt verwacht en wat je kunt verwachten van alle andere betrokkenen.
Goed geïnformeerd zijn helpt alles soepel te laten verlopen. Het Universum zegent je verplichtingen als je je persoonlijke kracht en hoogste intentie inbrengt in alles wat je doet.
Zelf acceptatie is nog een dingetje. Je mag deze valse zelfveroordeling afleggen, hoe diep dit patroon ook is. Jouw waarde komt voort uit jouw eeuwige waarheid, niet uit de inbreng van anderen.
Kies er dus voor om te ontspannen en het masker los te laten. Open je voor het licht van de Geest in en om je heen en wees jezelf.
Als je jezelf accepteert zoals je bent, ongeacht wat iemand anders misschien denkt, zul je je volledig bevrijd voelen - misschien wel voor het eerst in je leven. Wacht er dus niet op om jezelf volledig te accepteren, in liefde en licht.
Februari staat voor een periode van verandering voor jou. Het is op dit moment raadzaam om de huidige energie vast te houden met betrekking tot zaken als werk, relaties of locatie. Het heeft waarde om de dynamiek van je leven op het huidige pad te laten doorgaan.
Richt je deze maand op persoonlijke activiteiten die jouw zullen helpen om zo evenwichtig mogelijk te blijven. Balans is het sleutelwoord van deze maand.
Heb je al enige tijd de gedachten om van plek te verhuizen, doe dat dan! Ga je hart en gevoel achterna, dit is jouw innerlijke kompas, welke ten alle tijden jouw leidt in de juist richting.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final