Stapel legging 3


 Naar huis verlangen….. het gevoel hebben dat je verlangt naar huis of naar een plek waar we niet kunnen terugkeren. Voor sommige den zwakke herinnering aan een planeet, melkwegstelsel of sterrensysteem in het universum van hun ziel wat zij graag naar terug keren.

Dit verlangen kan ertoe leiden dat sommigen gaan reizen, in alle hoeken van de planeet gaan zoeken naar een plek om het gevoel ‘thuis’ te ontdekken. Voor anderen en behoefte om zich bij andere mensen, in een gemeenschap of in een relatie ‘thuis’ te voelen. Een reis om te ontdekken wat ze echt thuis horen.
Als je op het gevoel hebt van het verlangen naar huis hebt, maar niet echt weet wat het thuis is, dan moet je je bedenken dat je ziel ervoor gekozen heeft om op aarde te zijn. Er wordt je gevraagd om je leven helemaal gestalte te geven. Het is zeker dat je hier alleen op aarde bent en dat je ziel er bewust voor heeft gekozen om te ervaren wat het is een ziel in een menselijk lichaam te zijn. Hier en nu.
Je moet je helemaal, je persoonlijkheid, je ziel en je geest, in het hier en nu laten zijn. Je helemaal overgeven aan het leven hier. Er helemaal voor gaan met beide voeten op de grond gaan staan.
Er wordt een deur achter je dichtgegaan maar er zal weer een nieuwe deur voor je openen. Dit kan ook een signaal zijn dat door het moment is om te starten met die spirituele carrière wat je misschien al een tijd van droomt!
Wensen: al je wensen mogen er zijn, stil voor stuk. Geef ze aandacht. Deel ze. Omarm ze. En heb vertrouwen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final