Bomen Boodschap


 Het is tijd om op adem te komen. Je wilt de boosheid en het verdriet van het verleden niet meer met je meedragen. Al kun je alles nu tot in de puntjes analyseren, het neemt gevoelens niet weg. De fase van acceptatie kondigt zich aan. De scherpe randen vervagen zoals na een periode van diepe rouw. Je zoekt een manier om alle donkere ervaringen te transformeren. Je hebt geleerd om verwachtingen bij te stellen. Soms lukt het je zelfs om ze los te laten. Je bent momenteel niet voldoende gegrond. Dat maakt dat je je verstrooid voelt. Het brengt je uit evenwicht.


Als het nodig is, vertelt je intuïtie je haarfijn wanneer je niet veilig bent. Je hoeft niet steeds achterom te kijken. Het belemmert je vooruitgang. Niet het overlevingsmechanisme heeft de regie over je leven, maar jijzelf. Door in contact te blijven met je gevoel, kun je je vrijer voelen. Je mag meer van het leven genieten. Het leven is niet bedoeld om te overleven. Ontdek wat je vreugde geeft. Het zijn die kleine geluksmomenten, die achteraf vaak zo groot zijn. Mits je ze kunt zien. Het hangt af van waar je focus ligt. Je merkt hoe negatieve Energie je beïnvloedt. Het maakt, dat je je onbewust terugtrekt. Op die momenten isoleer je Jezelf onnodig.

Wat zou er gebeuren als je de emotie van het moment echt doorvoelt? Gebruik de Kracht van het Relativeren. Wees moedig. Stap niet direct weg uit het drama. Onderzoek waarom de intensiteit van het moment je zo overvalt. Negatieve gevoelens creëren vermoeidheid. Ze stapelen zich op als je Jezelf niet zuivert. Vind berusting in de omstandigheden in plaats van er tegen te vechten. Sommige facetten in het leven kun je niet veranderen. Wel heb je invloed op hoe je er mee omgaat. Lief Kind, laat je leiden door de stroom van de positieve Energie. Het wordt Lichter en Lichter aan de horizon.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final