TEKENS van Boven

 ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Leer ze herkennen !

Engelen en Gidsen proberen op verschillende manieren waaronder tekens met ons te communiceren. Ze kunnen ons op allerlei verschillende manieren laten zien dat ze bij ons zijn, ons steunen, of proberen bijv. ons in de juiste richting te sturen.

Ook je overleden dierbaren (en ook wel huisdieren) proberen oa. dmv. tekens met je te communiceren.

Hierbij een paar voorbeelden zodat je er meer op kunt gaan letten en ook jij ze hopelijk ineens zal opmerken. Je kan ook de engelen of je overleden dierbaren om een teken vragen, bijvoorbeeld om te weten dat ze bij je zijn. Maar zeker ook zonder te vragen kun je één of meer van de onderstaande Tekens gaan opmerken. Het gevoel dat je bij zo'n aanwijzing krijgt, zal je ook vertellen van wie je dit teken gekregen hebt, een engel of bv. je overleden oma. Soms kost dat wat oefening.

Er zijn uiteraard ontelbaar veel mogelijkheden, maar het gaat er vooral om dat iets

》OPVALLEND is en NIET LOGISCH, OF NORMAAL《

(-> Een veer vinden bij het eendenpark is niet meteen een teken. Valt hij voor je voeten of ligt er ineens één op je bed dan wel.)

DE MEEST BEKENDE :
☆☆☆☆☆☆☆☆☆

1.) WOLKEN :
Je kijkt net even "toevallig" naar de lucht en ziet een wolk in de vorm van een engel, een hart, een veer, of iets wat op dàt moment een betekenis voor je heeft, dan is dat een teken.

2.) VEREN :
Welke kleur dan ook, plotseling een veer op je pad vinden is een teken. Soms valt er ineens een veer voor je voeten, je stapt in de auto en vind er een op je stoel, of thuis ligt er één op je bed, etc. Elke kleur veer verteld iets anders (zie Google).

3.) GEUREN :
Je zit bv gewoon rustig in de auto, of thuis, en ineens ruik je een zoete of bloemige geur en er is niets in je directe omgeving met die geur. Dat zijn Engelen die laten weten dat ze bij je zijn. Het kan ook bijv. sigarenlucht zijn die je herkent van je overleden opa of de parfumlucht van ... enz. Het is nl. ook een manier die je overleden dierbaren kunnen gebruiken. Zo weet je meteen wie het is.

4.) MUZIEK :
Het kan gebeuren dat je ineens mooi Engelen gezang hoort. De klanken zijn zo mooi en puur en geven je een heel vredig gevoel. Wat Engelen en overleden dierbaren ook kunnen doen is spelen met je radio, tv, telefoon enz. De zender verandert bijv. plotseling vanzelf of het volgende liedje is een liedje waar jij met de overleden dierbare samen naar luisterde, of het was juist zijn/haar lievelingslied, of de tekst van het liedje dat net op de radio komt bezit een boodschap die net voor je op dat moment/die periode van toepassing is, enz. enz.

5.) MUNTJES:
Het plotseling vinden van een muntstuk is ook een teken. Of je krijgt van iemand een muntstuk en de afbeelding of datum dat erop staat betekent net wat voor jou, of je vind net een muntstuk of geldbriefje terwijl je de Engelen om financiële hulp hebt gevraagd, dat is hun manier om te laten weten dat het goedkomt.

6.) TEKSTEN :
Soms lees je ineens een slogan op een reclamebord met een antwoord op de vraag die je net aan de Engelen gesteld hebt, of de voorpagina van een tijdschrift of krant gaat over datgene waar je het net moeilijk mee hebt, of je oog valt op de titel van een boek en geeft je zo een boodschap of antwoord op dat wat je net wilde weten.

7.) VERANDERING VAN TEMPERATUUR :
Soms kan je ineens een warme gloed op je rug voelen, of tintelingen, of een koude bries. Dit kunnen zowel de Engelen als ook je overleden dierbaren zijn die wilden laten weten dat ze bij je zijn, vertrouw op je gevoel over wie het gaat of vraag wie bij je is en let op de signalen.

Nogmaals, er zijn nog véél meer mogelijke tekens, zoals met vlinders, vogels, het gevoel dat je "bezoek" hebt, licht of speelgoed wat aan/uit gaat, enz. enz. maar dat kun je zelf verder wel evt. opzoeken. Dit topic is even in t kort je te vertellen wat tekens nou zijn. Ik hoop dat je er eentje gaat zien, of nu misschien denkt maar wacht es even, laatst zag ik/had ik..

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final