Vrouwenmantel

Vrouwenmantel - Ik help je om je kracht te (her)vinden
Vrouwenmantel heeft prachtige schelpvormige bladeren met een geschulpte rand. Een beetje zoals de mantels van middeleeuwse dames.
Haar bladeren zijn licht behaard en hebben de unieke eigenschap om dauwdruppels te verzamelen die als pareltjes in het hart van haar bladeren liggen.
In de zomer dansen kleine, maar sierlijk, geelgroene bloemetjes op lange stelen boven haar dichte bladerdek. Ze is een aanwinst voor elke tuin en iedere vrouw zou haar binnen handbereik moeten hebben.
Vrouwenmantel is een echte moederkloek. Een volumineuze en statige dame die vol zelfvertrouwen regeert over het vrouwenrijk. Ze is liefdevol, troostend en beschermend, maar zit haar niet dwars want dan zwaait er wat!
Ze ontfermt zich graag over vrouwen, vooral vrouwen die hulp nodig hebben. Hulp bij typische vrouwenkwalen, maar ook vrouwen die slecht behandeld zijn, misbruikt of een flinke deuk in hun zelfvertrouwen hebben opgelopen.
Ze biedt bescherming en helpt je om je eigenwaarde, zelfrespect en vertrouwen te hervinden. Want vrouwenmantel weet als geen ander dat je het waard bent om jezelf lief te hebben.
Maar met ‘treurwilgjes’ heeft ze geen geduld dus klop alleen bij haar aan als je bereid bent om aan de slag te gaan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final