Edelsteen uit Het Engelen en Kristallen orakel


CHAROIET
Spirituele bescherming
Deze kaart verzekert je ervan dat je wordt beschermd en dat je gebeden zijn gehoord en verhoord. Misschien heb je je de laatste tijd een beetje kwetsbaar gevoeld of ben je verbaal, psychisch fo fysiek aangevallen. Het lijkt alsof je wordt uitgedaagd. God en je beschermengelen willen je laten weten dat ze over jou en je geliefden waken.
Dit kan ook een teken zijn dat sommige emotionele of fysieke problemen kunnen zijn ontstaan door een 'psychische aanval', iemand zendt boze of jaloerse energie naar jou uit. Wanneer je tot het Universum en de aartsengel Michaƫl bidt kun je deze energie uit de weg ruimen en je ertegen beschermen.
Visualiseer jezelf in een beschermende bubbel van koninklijk paars licht, dat is de uitstraling van het Universum die toestaat dat je je alleen met liefde omringt.
Dit purperen licht weerkaatst negatieve energie en verandert het in helende liefde voor jou en de 'aanvaller'. Dus, in plaats van wraak te nemen op degene die je negatieve energie zond, of er bang voor te zijn, help je helende liefde in de wereld te brengen.
Charoiet: Deze paarse steen is genoegd naar de Siberische rivier waar hij wordt gevonden. Hij maakt je sterker en geeft spirituele bescherming, hij beschermt je ook tegen religieuze vervolging.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final