Edelsteen uit Het Engelen en Kristallen orakel


TANZANIET
Klaar om weer lief te hebben
Deze kaart geeft aan dat je hart genoeg geheeld is van jouw verdriet over een verlies om een andere relatie in je leven toe te laten. Je hebt je beschermd vanuit de (begrijpelijke) angst dat je opnieuw gekwetst zou worden, en je hebt de nodige tijd genomen om te helen. Je bent er nu weer klaar voor om opnieuw lief te hebben. Je wordt geleid om aardig voor jezelf te zijn en de liefde weer voorzichtig in je leven terug te brengen. Begin met het maken van afspraken via betrouwbare bronnen en mensen te ontmoeten, zoals via een religieuze of spirituele gemeenschap, of goede vrienden. Vermijd gezelschappen waar alcohol of drugs worden gebruikt. Let op de signalen die het karakter van een ander uitzendt. Neem de tijd en bedenk dat je liefde niet kunt dwingen terwijl je geduldig wacht en bidt voor de juiste persoon.
Deze kaart kan ook betekenen dat je, na het verlies en het verdriet om een geliefd dier als vriend, er klaar voor bent om een nieuw (huis)dier te adopteren. Er komt altijd wel weer een nieuw dier op je pad waarmee je je verbonden kunt voelen.
Tanzaniet: Dit mineraal wordt in Tanzania, Afrika gevonden en varieert in kleur, van koninklijk blauw tot paars, afhankelijk van de hoek en het licht waarin hij wordt bekeken. Tanzaniet kan je het veilige gevoel geven om je hart weer open te stellen voor liefde na een pijnlijke relatie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final