Zielspartner


Zielspartner ❤❤❤❤❤

Wat is een zielspartner ? We zijn ooit één geweest. Ieder de helft van één ziel. Een soulmate.
Dit zou ooit heel lang geleden één ziel geweest zijn , die werd gescheiden in een mannelijk deel en een vrouwelijk deel, ieder in een eigen lichaam.
Om ieder een eigen pad te volgen met elk zijn eigen lessen .
Je hebt altijd maar één zielspartner. Tijdens onze incarnaties zijn we afwisselend man of vrouw , dit maakt niet uit of je dan een vrouwelijke of mannelijke ziel hebt.
We dragen beide in ons, , een vrouwelijke ziel kan in een mannenlichaam incarneren om de mannelijke kwaliteiten te leren en andersom.
Want als je reïncarneert weten wij eerst nog wie we zijn maar dit vergeten wij en identificeren wij ons met de naam die we hier op aarde hebben gekregen.
Onze ziel weet dit natuurlijk wel, die onthoudt alles. Alle herinneringen zitten in de ziel.
U bent licht vanuit de bron en na vele reïncarnaties hebt u vele lichamen met bepaalde persoonlijkheden gehad en deze zorgen dat er talloze sluiers boven u liggen. Wij gaan ons identificeren met ons ego , onze ware ik en gaan ons verbonden voelen met de gekozen identificatie.
Meestal kom je deze tegen als je niet op zoek bent naar een partner! Die komt op je pad op een onverwachte manier, het gevoel van aanvaarding, gelukzaligheid en het gevoel van thuiskomen.
Wanneer je de zielspartner tegen komt , voel je een sterke energetische aantrekkingskracht en mogelijks een onverklaarbare herkenning die je niet kan plaatsen. Het kan ook zijn dat het niet de meest ideale omstandigheden zijn, getrouwd of kinderen.
Het is geen gewone verliefdheid, het is een diepe spirituele verbinding , een erkenning op zielsniveau, maar die wel gaat zorgen voor groei en transformatie. Hierdoor ga je bepaalde aspecten van jezelf onder het stof halen die je misschien niet wist of had opgemerkt.
Er worden bepaalde gevoelens geactiveerd waar je zelfs niet van wist dat je ze überhaupt had. Er komt heel veel energie op gang en maakt dat je in een rollercoaster terecht komt en dwingt je tot verandering en laat dit nu hetgeen zijn waar we bang voor zijn.
Er is wel een sterk gevoel van verbondenheid, dit resulteert niet altijd in een relatie, voor hetzelfde geld, kan het zijn dat je hem maar één keer bent tegengekomen en dan jaren niet meer ziet en dat je het contact verliest door bepaalde omstandigheden.
Hier zitten vaak heel veel obstakels tussen die nodig zijn om iets te verwerken wat hiervóór nooit naar boven is gekomen.
Maar soms gaan we op een gegeven moment wel weer contact met mekaar opzoeken.
Maar wat de kenmerken zijn bij een zielscontact is de herkenning , een gevoel van ontspanning en vrede voelen als je samen bent.
Eigenlijk een gevoel van eenheid , een gevoel van samensmelten met die persoon en kunnen zijn wie je bent zonder een masker te dragen.
Contact met een zielepartner brengt ons een groter bewustzijn, brengt onmiddellijk sympathie voor elkaar teweeg en er is een direct begrijpen. Je voelt heel intuïtief aan wat de ander bedoelt, je moet bijna geen woorden gebruiken , het is zoals beeldentaal.
Je zegt op hetzelfde moment vaak juist hetzelfde.
Men is tegelijk elkaars gelijke en elkaars tegenpool.
Men gaat het vrouwelijke of het mannelijke deel in de andere bewonderen. , het gemiste stuk in je eigen gewaarwording.
Persoonlijke behoeften spelen hier minder een rol , hier is de liefde onvoorwaardelijk. Terwijl dit bij een andere relatie zonder deze zielsverbondenheid misbruik gemaakt wordt om iemand te veranderen zodat de persoon lijkt op onze andere helft die we missen of een illusie van onze zielspartner te creëren.
Maar dan is deze liefde voorwaardelijk. Dan wordt de ziel geremd in de ontwikkeling omdat de balans uit evenwicht is.
Door deze dynamiek in de relatie van de vrouwelijke en mannelijke zielspartner zijn ze elkaars spiegel en de vrouw ontdekt haar mannelijk deel en de man ontdekt zijn vrouwelijk deel.
Ze brengen mekaar in evenwicht, te veel mannelijke energie zonder de intuïtieve kant creëert een groot ego en drang naar macht; maar ook te veel vrouwelijke energie werkt niet zoals het moet en een vrouwelijke energie uit balans maakt je heel minderwaardig of schuldig. Dus man en vrouw zijn vanuit kracht en gelijkheid.
Alles komt in evenwicht wat een creatieve stroom energie op gang brengt , waardoor ook de Yin en Yang in harmonie wordt gebracht.
Het aanvaarden, open durven zijn naar mekaar toe waardoor onzekerheid verdwijnt. Het masker valt af, de rol die werd gespeeld is niet meer nodig. We mogen deze verdedigingsmuur slopen.
We kunnen authentiek worden , zijn wie we in werkelijkheid zijn zonder dat we ons in een keurs lijf moeten steken om aan ieders wensen te voldoen.
Vrijheid voelen en ervaren , gewoon door er te zijn bij de zielspartner worden we ons waarlijk bewust van wat liefde echt is diep in het hart.
Begrepen voelen en gewaardeerd om wie we zijn. Liefde tussen zielspartners is onvoorwaardelijk.
Het samenzijn helpt om boven het persoonlijke uit te stijgen, zich samen één geheel te voelen, een sterke steun en een ontwaken op spiritueel niveau. Dit is een proces dat zich geleidelijk aan voltrekt maar wilt niet altijd zeggen dat dit een gemakkelijk pad is of zal worden.
Zolang wij ons met ons ego identificeren kunnen we pijn ervaren en anderen pijn berokkenen wanneer dan een scheiding zich voltrekt tussen deze twee zielepartners dan is dit een zeer pijnlijk gebeuren.
Hier over geraken vraagt veel meer tijd en moeite omdat zij op zielsniveau één zijn en onvoorwaardelijk van mekaar blijven houden.
Het brengt je op een hoger niveau van bewustzijn door ontwikkeling van liefdesenergie. Van hart tot hart in een hogere frequentie zodat je steeds lichter wordt en je stimuleert om van uit je hart te werken en te creëren. Echte liefde , vanuit het hart , het verstand voorbij.
Daarom dat de persoonlijke behoeften normaal op de achtergrond zal komen te staan en de spirituele levensenergie iets in ons wakker heeft gemaakt.
Je creativiteit zal verhogen. De energie frequentie wordt hoger waardoor we meer levensvreugde ervaren.
Het is altijd gericht op een innerlijk groeiproces met meer in je kracht te gaan staan.
Je zelf liever te gaan zien om wie je bent. Hij kwam op je pad uit liefde en respect voor jezelf te zien staan.
Je kijkt met de ogen van de zielspartner naar je eigen spiegelbeeld en wordt je bewust van wie je in wezen bent.
Het moment dat je beseft dat dit onvoorwaardelijk liefhebben van iemand anders ook in jezelf zit.
En dat is eigenlijk het doel van je zielspartner tegenkomen, dat de liefde die je in andere kan ontdekken , eigenlijk ook in je eigen hart zit!
Dat je echt wel de moeite waard bent, en bepaalde kwaliteiten of talenten hebt verstopt door je verleden, een muur opgebouwd door trauma’ en terug zichtbaar durven zijn om wie je bent.
Het wilt niet zeggen dat je met mekaar voor de rest van je leven samen blijft maar wel dat je bij mekaar een bewustzijnsproces in gang hebt gezet.
Opruimen van overbodige ballast in je leven en verwelkoming van nieuwe kansen en mogelijkheden die je misschien hiervoor niet zag of er niet in geloofde.
Een waardevolle ontwikkeling die hier achter dit proces zit met misschien een heel hobbelige weg die je niet voor ogen had.
Met liefde geschreven. ❤❤
Katy ❤❤
Spiritueel medium Katy ( gedichten en teksten )

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final