Zorgen voor je eigen energie

ZORGEN VOOR JE EIGEN ENERGIE...

Als je voor je energie begint te zorgen, begin je betere mensen aan te trekken, begin je betere momenten aan te trekken, begin je je beter te voelen.

Het begint allemaal in jezelf. Wanneer je voor je energie zorgt, ongeacht in welke omgeving je je bevindt, het licht zit in jou en niets raakt jou.

We werken onze energie dag in dag uit, aan alledaagse gedrag, aan de gevoelens die we uitstralen, die we produceren in onszelf en in anderen... in gedachte, temperament en karakter.

JIJ MAAKT JE ENERGIE! En je moet je hebben gerealiseerd dat sommige acties de kracht hebben om onze energie naar beneden te trekken terwijl anderen helpen om het hoog te houden. Je versterkt bepaalde gedachten door je eigen gedachten en emoties te herhalen.

Obsessieve gedachten en giftige gevoelens verbruiken energie en trekken negativiteit aan.

Dankbaarheid heeft een positief effect op je trillingsfrequentie. Ontwikkel de gewoonte van dankbaarheid. De simpele daad van dankbaarheid heeft het vermogen om je persoonlijke geluk te vergroten.

Let gedurende je dag goed op wat je je geest als voedsel aanbiedt. Zoek naar muziek te luisteren die je goed doet, kijk en lees dingen die enig intellectuele voordeel opleveren of je helpen om op een hogere frequentie te trillen.

Weg met de gewoonte om te klagen en slecht te praten over anderen. Probeer niets negatiefs te denken of te zeggen.

Breng 24 uur door zonder iets negatiefs te zeggen over de wereld, niet over iemand, niet over jezelf. Kijk hoe je leven verandert.

Wees bewust van je trillingsfrequentie. Ongeacht of je een religie hebt of niet.

Je energie is net zo belangrijk als je fysieke gezondheid, zorg er goed voor! 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final