3 Kaartlegging


KAART 1: MUZIEK BIJ HET MANIFESTEREN
Muziek is een krachtige bron om de energieën op je spirituele weg te boosten. Muziek is onderdeel van een onzichtbaar rijk en bevindt zich op een hogere frequentie dan het fysiek tastbare. Het wikkelt zich in een beschermend schild om ons te beschermen van negatieve energieën. Het leidt onze emoties en gedachten naar vreugdevolle niveaus. Het trekken van deze kaart wil zeggen dat je te allen tijde in staat bent ieder type muziek te luisteren dat past bij je stemming. Hoe vaak je ook wilt. Dans op de muziek en adem diep in en uit. Voel de energie die vrijkomt bij iedere muzieknoot. Gebruik muziek om in positieve sferen te komen om jouw doelen te bereiken. Allereerst, neem de tijd om je doelen en verlangens te bepalen en overdenken. Beeld je in dat je dromen werkelijkheid zijn en voel deze realiteit door je lichaam gaan. Voel dankbaarheid. Zing, neurie en laat de muziek bijdragen aan het realiseren van je dromen.

KAART 2: ALCHEMIE
Je bent momenteel erg op dreef met het succes dat je momenteel tegemoet komt. Je gedachten en ideeën weet je om te zetten naar realiteit. Het is de wet van de aantrekkingskracht. Kies je gedachten en ideeën dus zorgvuldig!

Zo makkelijk als dat je succes kunt aantrekken, zo makkelijk kun je ook problemen aantrekken. Maar het goede nieuws is dat je iedere situatie waar je je niet gelukkig over voelt kunt ontdoen. Een alchemist is iemand die metaal kan omzetten in iets waardevols. Jij beschikt over de mogelijkheid om van een project iets levends en vol betekenis te maken voor iedereen die hierbij betrokken is. De dankbaarheid die je krijgt voor hetgeen je creëert met deze krachten, maar ook de vreude die dat oplevert, zijn de sleutel tot het versterken van deze krachten.

Sta hier regelmatig bij stil: "Bedankt voor het helpen bij het focussen van mijn gedachten op geluk en het verlangen om verbonden te zijn met de liefde van het Universum. Ik ben dankbaar dat aan al mijn behoeften zo zorgvuldig wordt gedacht."

KAART 3: VREDE EN RUST
Deze kaart vraagt aan je om je drukke schema even opzij te zetten. Zwemmen in zout water creëert een magische elektrische energieverschuiving in je lichaam. Het zout verwijdert alle emotionele en fysieke giffen. Koop eens wat zeezout en strooi regelmatig eens wat zeezout samen met oliën in een heet bad. Zorg ervoor dat je borst en hartchakra onder water zijn om de emotionele giffen uit je lichaam te laten trekken. Steek een witte kaars aan naast je bad en terwijl je naar de brandende kaars kijkt versterkt het kaarslicht je gedachten en gevoelens. Dus denk aan je verlangens en niet aan je angsten. Laat het zoute water je twijfels wegwassen. Vraag de kaars om je geest te verlichten met vertrouwen en positieve verwachtingen en geniet van deze relaxerende tijd. Heb vertrouwen dat je gebeden gehoord worden en dat ze worden beantwoord.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final