3 Kaartlegging Elfen Tarot


"Tien van Zomer", "Vier van Lente" en "Zeven van Lente".

Kaarten van de lente en van de zomer. Kaarten van groei en bloei, van emotie en vriendschap.

Tijd doorbrengen met familie en dierbaren, met mensen van jouw keuze, is essentieel voor een rijk en gelukkig leven.
Liefde en steun bieden aan hen die je na staan, aan mensen die je kunt vertrouwen en die dit ook willen ontvangen, is heel belangrijk. Maak daar zeker ruimte voor in je leven. Het is het waard om daar de harmonie in te zoeken en tijd en energie in te investeren.

Ook kun je daardoor nieuw relaties naar je toetrekken. Je oogst immers datgene wat je zaait, en je bent dankbaar en blij resultaten te ervaren. Je kunt zelfs trots zijn op hetgeen je bereikt hebt.
Dankbaarheid is een krachtige manifesterende energie in het universum. Vaak is het moeilijker te danken (ontvangen) dan te geven. Door "dank je wel" te zeggen creƫer je een rondgaande flow die meer en meer overvloed zal brengen. Wees iedere dag dankbaar voor iets in je leven, ervaar niet alles als vanzelfsprekend.

Blijf daarbij trouw aan jezelf, trouw aan wat je gelooft. Zonder zo star te worden dat je niet meer kunt veranderen. Als er iemand is voor wie je op MOET komen, dan ben jij dat zelf. Wees niet te nederig of verlegen. Zelfs wanneer je normaal geen aandacht zoekt is het nu tijd en heel gezond om te genieten van je prestaties. Geef mensen om je heen de kans om de prachtige ding die jij maakt of vertegenwoordigt te zien. Wees zichtbaar en hoorbaar wat betreft jouw overtuigingen. Laat anderen zien wat mogelijk is. Positieve erkenning van je harde werken is in aantocht.

Kom op voor jezelf, je bent het zeker waard !!!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final