3 Kaartlegging


Karmische zuivering.
U ontgroeit snel een niveau van bewustzijn waar specifieke verwondingen, problemen en worstelingen meegepaard gaan. Terwijl u dit bewustzijn ontgroeid zullen deze problemen hun greep op u verliezen. U krijgt een goddelijke aankondiging dat er Karmische zuivering plaatsvind, door een combinatie van uw eigen inspanningen en spirituele genade van het hart van het goddelijke. Het is tijd om een oude verwonding los te laten, voor eens en voor altijd.
Vijfde straal van intellectuele kennis
De vijfde straal van intellectuele kennis komt naar u Als spiritueel geschenk. U krijgt het vermogen om de informatie te vinden die u nodig hebt, systemen te begrijpen die invloed hebben op uw leven en duidelijkheid te vinden in eventuele problemen die onduidelijk of overweldigend lijken. U zult de waarheid tussen de leugens vinden en leren wat u moet weten. Aartsengel Rafael Helpt u nu bij het integreren van de zegeningen van de vijfde straal.
Aardse healing
U levert een echte bijdrage aan de planeet door uw spirituele reis. Onthoudt het en geloof dat aan uw behoefte ruimschot zal worden voldaan door de aarde en het universum wat u doet is belangrijk en U zult worden gesteund.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final