Twee van zwaarden


 Twee van zwaarden


De geblinddoekte kraai balanceert op de bladen van twee zwaarden. Ze blijft kalm op haar plaats, kan de randen niet zien of waar ze veilig naartoe kan springen. Ze is bang om een ​​gevaarlijke of pijnlijke fout te maken. Zwaarden Twee suggereert dat u het misschien moeilijk vindt om een ​​belangrijke beslissing te nemen, omdat u het gevoel heeft dat u niet het volledige plaatje kunt zien of dat er waardevolle informatie wordt achtergehouden. Als u het gevoel heeft vast te zitten of niet in staat bent verder te komen, evalueer dan waar de angst vandaan komt en zoek naar de stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat u over voldoende informatie beschikt om veilig verder te gaan.

De kraai dacht dat hij vastzat omdat hij niet wist welke kant hij op moest. Nog niet alle feiten waren bekend en voor de vogel was er niet genoeg informatie om een ​​duidelijk beeld te krijgen van de mogelijke uitkomsten. Het voelde alsof ik gevangen zat in een periode van het leven die stagnerend en onbevredigend was geworden.

Als de kraai kon praten, zou hij je vertellen dat het gedurende deze periode van zijn leven voelde alsof er een blinddoek strak om zijn kop zat en dat hij op de een of andere manier tussen twee dikke, scherpe zwaarden terechtkwam. De kraai zou tegen je zeggen dat wat hem ervan weerhield om te bewegen, wat hem zo lang op dezelfde plek vasthield, de angst was om een ​​misstap te maken. Omdat hij niet in staat was om onmiddellijk en logisch de mogelijke uitkomst van een beweging te voorspellen, was zijn lichaam bijna verlamd. De kraai stelde zich levendig de hevige pijn voor die het gevolg zou zijn als hij een gokje zou wagen en uit haast of ongeduld een verkeerde beslissing zou nemen.

Vermijdt u actie te ondernemen omdat dit ongemak kan veroorzaken of loopt u vast omdat u niet over voldoende informatie beschikt om verder te gaan zonder u angstig of ongemakkelijk te voelen? Je intuĆÆtie zal op dit moment als een uitstekend kompas dienen. Alleen jij zult weten of jouw actie het resultaat is van een pragmatische aanpak of een aanpak die het gevolg is van ontkenning.

MJ Cullinane Woorden en kunstwerken 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final