Eagle


 ZES LEIDINGSBEGINSELEN OM TE LEREN VAN EEN AREND. 


1. Eagles vliegen alleen en op hoge hoogtes
- Ze vliegen niet met mussen, raven en andere kleine vogels.
BETEKENING - Blijf weg van smalle
- Bedemde mensen, degenen die je neerhalen. Eagle vliegt met Eagles. Blijf goed gezelschap.

2. Eagles hebben een nauwkeurige visie
- Ze hebben de mogelijkheid om zich op iets te focussen tot 5 km afstand. Ongeacht de obstakels, de adelaar zal zijn focus niet van de prooi af bewegen totdat hij hem grijpt.
BETEKENING - Heb een visie en blijf gefocust ongeacht de obstakels en je zult slagen.

3. Eagles eten geen dode dingen
Ze voeden zich alleen met verse prooi.
BETEKENIS - Vertrouw niet op je succes in het verleden, blijf zoeken naar nieuwe grenzen om te veroveren. Laat je verleden waar het hoort, in het verleden.

4. Eagles houden van de storm
- Als wolken zich verzamelen, raakt de arend opgewonden, de arend gebruikt de stormwind om zichzelf hoger te tillen. Zodra hij de wind van de storm vindt, gebruikt de arend de woeste storm om zichzelf boven de wolken te heffen. Dit geeft de adelaar de kans om te glijden en zijn vleugels te laten rusten. Ondertussen schuilen alle andere vogels in de takken en bladeren van de boom.
BETEKENING - Ga je uitdagingen onder ogen, wetende dat deze je sterker en beter zullen laten uitkomen dan je was. We kunnen de stormen van het leven gebruiken om naar grotere hoogtes te stijgen. Presteerders zijn niet bang om naar grotere hoogtes te stijgen. Presteerders zijn niet bang voor uitdagingen, ze genieten ervan en gebruiken ze winstgevend.

5. Eagles bereid je voor op training
- Ze halen de veren en zachte gras in het nest weg zodat de jonkies zich ongemakkelijk voelen ter voorbereiding op vliegen en uiteindelijk vliegen/ wanneer het ondraaglijk wordt om in het nest te blijven.
BETEKENING - Verlaat je Comfortzone, er is geen Groei daar.

6. Wanneer de adelaar oud wordt
- Zijn veren worden zwak en kunnen hem niet zo snel en hoog nemen als het zou moeten. Dit maakt hem zwak en kan hem laten sterven. Dus hij trekt zich terug naar een plek ver weg in de bergen. Terwijl hij daar is, plukt hij de zwakke veren op zijn lichaam uit en breekt de snavels en klauwen tegen de rotsen totdat hij helemaal bloot is; een heel bloederig en pijnlijk proces. Dan blijft hij op deze schuilplaats totdat hij nieuwe veren, nieuwe snavels en klauwen heeft gegroeid en dan komt hij er hoger uit vliegen dan voorheen.
BETEKENING - We moeten af en toe oude gewoonte afschaffen, hoe moeilijk ook, dingen die ons belasten of geen waarde toevoegen aan ons leven, moeten losgelaten worden. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final