Koningin van toverstokken


Koningin van toverstokken of staven

De Koningin der Toverstokken is een dominant wezen dat op haar leeuwentroon zit. Niemand zou deze vogel ervan beschuldigen ingetogen te zijn. Met een plan dat klaar is voor succes, komt de toverstafkoningin vaak brutaal, onbevreesd en vastberaden over. De Koningin waardeert het potentieel dat elke reis biedt en maakt van de gelegenheid gebruik om bij elke uitdaging iets nieuws over zichzelf te leren. De energie van de Koningin der Toverstokken is gezond en behendig terwijl ze met een levendige gloed door de wereld beweegt. Met een voorliefde voor het beste is dit een kraai die je niet zult vinden in de buurt van de vuilnisbakken, terwijl ze haar creatieve, snelle geest gebruikt om de fijnere dingen in het leven te onderscheiden.

De machtige kraai landde haar toverstok op de hoofden van twee mannetjesleeuwen. Haar strakke lichaam en iriserende veren creëerden een aanwezigheid die fel en indrukwekkend was. Haar vermogen om een ​​toegewijd team van volgers te ontwikkelen is het resultaat van haar natuurlijke charme en charisma. Ze is intelligent genoeg om te weten dat sterke armtactieken of angst geen langetermijnoplossingen zijn voor het cultiveren van steun. Om in de goede gratie te blijven en te profiteren van de vrijgevigheid van de koningin vraagt ​​ze maar één ding: respect. Vergis je niet: hoe aantrekkelijk ze ook is, de vogel is niet zacht of sentimenteel. Wanneer de Koningin van de Toverstokken vastbesloten is een klus te klaren of een taak af te ronden, zal ze niet aarzelen om degenen die niet aan hun trekken komen te ontslaan, zelfs als ze van hun gezelschap geniet. Het is niet persoonlijk, het is zakelijk.

De Koningin van Toverstokken trekt de aandacht en is het toonbeeld van volledige gezondheid, zowel mentaal als fysiek. Haar energieniveau is hoog, maar toch weet ze haar emoties onder controle te houden. Wanneer je de Koningin der Toverstokken tegenkomt, is de oproep om haar woeste koninklijke energie naar binnen te trekken en de wereld vanuit haar perspectief te bekijken. Het is tijd om jezelf te zien als een niet te stoppen kracht.

MJ Cullinane Woorden en kunstwerken 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final