Hoe je van je zelf gaat houden


 HOE VAN JEZELF TE HOUDEN.. VROUW...

💜 1. Stop alle kritiek. Kritiek verandert niets.
Weiger om altijd jezelf te bekritiseren. Accepteer jezelf precies zoals je bent. Alles kan veranderen. Wanneer je jezelf bekritiseerd, zijn de veranderingen die in je worden veroorzaakt bedoeld om je in het hulpeloosheidsprogramma te houden. Wanneer je het goedkeurt, zullen de veranderingen constructief en waar zijn.

💜 2. Maak jezelf niet bang.
Stop met jezelf te terroriseren met oude gedachten vol angst en onzekerheid. Dit is een zielige manier van leven. Vind een mentaal beeld of bevestiging die je rust en vreugde brengt en je angst en angst meteen transformeert in vreedzame gedachten.

💜 3. Wees zacht, vriendelijk en geduldig.
Wees voorzichtig met jezelf. Wees lief voor jezelf. Wees geduldig met jezelf terwijl je de nieuwe programma's, denkpatronen leert. Behandel jezelf zoals je een dierbare zou zijn.

💜 4. Wees lief voor je gedachten.
Wanneer we onze eigen persoon haten, haten we eigenlijk ons Goddelijke Zelf. Haat jezelf niet om de gedachten die je hebt, verander ze gewoon zachtjes met constructieve bevestigingen.

💜 5. Bid, wees in contact met het Goddelijke Zelf.
Kritiek vernietigt de geest. Bidden verheft hem. Bid zo vaak mogelijk, ongeacht de plaats. Wees bewust, raak betrokken bij je hele wezen en wees aanwezig bij alles wat je doet.

💜 6. Ondersteun jezelf.
Vind verschillende manieren om het te doen. Neem contact op met je vrienden en laat ze je helpen. Iemands hulp vragen wanneer je het nodig hebt betekent sterk zijn.

💜 7. Wees tolerant voor je eigen gebreken.
Accepteer dat je ze hebt gemaakt om een behoefte te vervullen. Nu kun je andere manieren vinden om ze te transformeren. Weg met tolerantie van de oude programma's, denkschema's.

💜 8. Zorg goed voor je eigen lichaam.
Leer jezelf voeden en neem alle stoffen in die nodig zijn voor de goede werking van het fysieke lichaam. Welk soort voedsel heeft het lichaam nodig om een optimaal niveau van kracht en energie te hebben? Leer sporten en ontdek welke oefeningen je leuk vindt. Bedank je fysieke lichaam voor het ondersteunen van je geest op het werk, thuis, op het werk. Heb lief en zorg voor de tempel waar je woont.

💜 9. Werken met de spiegel.
Kijk vaak in de spiegel. Druk het groeiende gevoel van liefde uit dat je voor je ziel hebt.
Vergeef jezelf voor alles als je in de spiegel kijkt. Praat met je ouders en kijk in de spiegel. Vergeef hen ook.
Zeg tenminste één keer per dag tegen jezelf:
"Ik respecteer je, ik hou van je, ik aanbid je! ".
Sta bij jezelf in alles wat je doet.

💜 10. Begin nu.
Wacht niet om je goed te voelen, af te vallen, een nieuwe baan te vinden, of een nieuwe relatie te hebben. Begin nu en doe het zo goed mogelijk, aanwezig en bewust.

✍️ Niculina Gheorghita )
Kunst : Josephine Wall - 'Spiegel'

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final