Een vriend is voor het leven!


Een vriend is voor het leven!

Een vriend is waardevol omdat hij luisteren, aanwezigheid, stilte, ontvangst, medeplichtige, aanvulling is op wie we zijn.

Vriendschap is gebouwd op basis van wederzijds vertrouwen en respect voor elkaar.

Vriendschap wordt gedefinieerd als openheid en verwelkoming voor de kwaliteiten en moeilijkheden die onze vriend met ons wil delen.

Een oprechte vriend ontvangt ons zoals we zijn en vraagt ons om een even grote openheid van hart en geest voor hem.

Wist je dat... vriendschap is veeleisend.

Dat zij van ons vraagt om een zeer groot hart, een ontevreden geduld en tolerantie voor onze beloften en verwachtingen.

Een vriend is waardevol omdat hij ons door zijn sterke vriendschap dwingt om elkaar te overtreffen, elkaar te helpen en elkaar te steunen in tegenspoed en succes.

Een oprechte en diepe vriendschap is voor het leven omdat ze onlosmakelijk verbonden is en blijvend is want wat er ook gebeurt in het leven van onze vriend, we staan aan zijn zijde, we leven van vreugde, verdriet of plezier dicht bij hem.

We erkennen een vriend door zijn kwaliteit van luisteren, ontvangen en niet oordelen.

Een vriend heeft geen verwachtingen voor onze prestaties. Hij verheugt zich over onze successen zoals hij ons verwelkomt in onze nederlagen.

Een vriend die met ons onze glorieuze momenten viert, opent zijn hart voor ons, vervult ons met zijn vertrouwen.

Een vriendschap is waardevol omdat het ons veilig stelt, ons vervult met een stilte en geduldig wacht op momenten van vertrouwen.

Een vriend leidt ons op het pad van het hart omdat hij zich nooit op een rationele manier opdringt.

Een vriend definieert zichzelf als hij ons vertelt: hoe dan ook, je kunt altijd op mijn vriendschap rekenen.

Wist je dat... vriendschap is zeldzaam en moeilijk te behouden?

Vriendschap vereist onvoorwaardelijke liefde, aanwezigheid op elk moment van het leven.

Het is moeilijk om een vriend te vinden, maar het is nog moeilijker om iemands vriend te worden. Dit impliceert een inzet van hart, tijd, geduld en vrijgevigheid.

Om een echte vriend van iemand te worden, moeten we leren om van onszelf te investeren zonder dat we wachten op terugkrijgen, zonder ons af te vragen “is hij echt mijn vriend? ».

Wanneer vriendschap op onze weg passeert, moeten we klaar zijn om de deur van ons hart voor hem te openen en hem te verwelkomen, warm te houden en te troosten zodat deze vriend zijn weg verder kan zonder dat hij zich verplicht voelt onze vriend te zijn.

Vriendschap vraagt er niets voor terug... dan gerespecteerd te worden in de bevoorrechte rol van vriendschap.

Het is belangrijk om ons voor te bereiden op vriendschap op onze weg en om te oefenen op het verwelkomen van een vriend als deze onze weg kruist.

Door openheid te ontwikkelen, welkom te zijn en ons oprechte intentie om “een vriend voor het leven” te worden, bereiden we de weg voor naar waardevolle, hartverwarmende en veilige vriendschap.

Vriendschap wordt geleerd en ontdekt door de gebeurtenissen in het leven. Het is waardevol, veeleisend en zo rijk aan ervaringen!

Als je een vriend tegenkomt, bedank hem dan voor zijn aanwezigheid in je leven, want hij wordt een bron van onvoorwaardelijke liefde, een bron van geduld en vrijgevigheid.

Wist je dat... vriendschap is waardevol en dat we zo'n menselijke rijkdom moeten beschermen als ze ons leven kruist.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final